Indien u onverhoopt niet tevreden bent met uw bestelling via onze webshop, vragen wij u, uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Het pakket dient op eigen kosten teruggestuurd te worden. Indien wij uw retourzending ontvangen hebben, ontvangt u van het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen terug op uw rekening. 

Sale artikelen mogen niet geretourneerd worden.

LET OP: Zorg ervoor dat je je pakket goed inpakt (vooral als het glazen potjes en/of andere breekbare artikelen bevat). Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden als het product niet in goede staat bij ons aankomt.

Hoe retourneer ik mijn pakket?
1. Stuur een e-mail naar info@potje-geluk.nl waarin u aangeeft welke items u retour stuurt en de reden van retournering.

  1. Zorg ervoor dat de bestaande sticker niet meer op het pakket zit.
  2. Plak een A4 met ons retour adres op het pakket.[retour adres: Kloosterstraat 56, 6369AE Simpelveld]
  3. Breng uw retourpakket naar bijvoorbeeld een POST NL-punt en reken het retourpakket af.

LET OP: Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden als een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt is. Wij adviseren u uw pakket op te sturen voorzien van een track and trace code.

Retouradres:
Potje Geluk
Kloosterstraat 56
6369AE Simpelveld
Nederland

Wij doen ons uiterste best uw bestelling op werkdagen nog dezelfde dag te verzenden. Het kan onverhoopt voorkomen dat dit door drukte helaas niet lukt, dan wordt uw pakket de eerstvolgende werkdag verstuurd.

Wij versturen bestellingen binnen Nederland vanaf €100 gratis naar jullie toe. Voor bestellingen onder de €100 bedragen de verzendkosten €3,95. 

Voor consumenten uit andere landen dan Nederland is de bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van het land en de hoogte van het bedrag van de bestelling.