Potje Geluk is een webshop en heeft fysieke verkooppunten in verschillende leuke winkels in Nederland én België. Deze verkooppunten vindt je hier

Heb je zelf een winkel/zaak/salon en denk je JA, Potje Geluk en mijn zaak zijn een super leuke match? Leuk! Stuur mij een berichtje en misschien word je wel een verkooppunt van Potje Geluk en komt er een leuke samenwerking tot stand! 

Frequently Asked Questions

In deze F.A.Q. kun je de antwoorden op vaak gestelde vragen vinden.

Kunnen jullie mijn bestelling ook als cadeautje inpakken?

Tuurlijk! Geen probleem! We pakken met alle liefde je bestelling als een super leuk cadeautje in! Laat je het ons wel even weten dat je dit graag wenst? Als je het in de bestelnotities toevoegt, dan pakken we het als cadeautje voor je in.

Hoelang duurt het voordat ik mijn bestelling heb?

Wanneer jij jouw bestelling vóór 16.00 uur plaatst, streven we ernaar je pakketje diezelfde dag nog te verzenden! PostNL doet er alles aan om het pakketje de volgende dag bij jou te bezorgen.

Soms is het echter te druk en dan redden we het niet, maar versturen we het zo snel mogelijk. Heb je je bestelling echter nodig voor een bepaalde datum? Bijvoorbeeld als cadeautje? Geef het even aan, dan regelen we dit! We zijn flexibel 🙂 

Ik heb een winkel en ik wil graag jullie producten gaan verkopen.

Super leuk! Nieuwe verkooppunten vinden wij altijd leuk! Stuur je me even een berichtje? Dan nemen we contact op en bespreken we alle mogelijkheden. Op naar een super leuke samenwerking!

Wat is de status van mijn pakketje?

Per mail ontvang je een track and trace code van je pakketje waarmee je je pakket kunt traceren. Deze T&T code wordt verstuurd zodra wij je pakketje hebben aangemeld bij PostNL. Daarnaast kun je ook inloggen in je account op onze webshop en hier ook de track and trace code inzien.

Moet ik betalen voor het retourneren van mijn pakketje?

Ja, indien je onverhoopt niet tevreden bent met je bestelling, kun je het pakket retourneren op je eigen kosten. Je mag je bestelling ook in de winkel terugbrengen. Via onderstaande link lees je alle informatie over het retourneren van je pakketje: Klantenservice

Kunnen meerdere bestellingen samengevoegd worden?

Ja, dit kan! Als we zelf zien dat je twee bestellingen op 1 dag besteld hebben, en we hebben de mogelijkheid ze samen te voegen, schakelen en handelen we hier zelf ook in en verpakken deze samen als dit mogelijk is.